• Welkom bij Accountantskantoor Cevezet


    Advies en administratie voor ondernemers

  • Ons team


    Enthousiast en betrokken: mogen wij u van dienst zijn?

  • Partner voor ondernemers


    Uw onderneming - samen voeren

Ons team

Ons team van professionals is er op gericht om efficient voor u te werken. Wat geen kennis toevoegt, automatiseren we zoveel mogelijk en kunt u - met heel weinig tijd en moeite - zelf doen. Waar de automatisering stopt, overzien wij het proces en koppelen wij resultaten naar u terug. 


 


Ruud van Zijl
Accountant (AA) / Maatschapslid

Ondernemer en accountant (AA) . Na zijn opleiding aan de hogere hotelschool Den Haag (1991) en enige jaren werkzaam te zijn geweest in de internationale hotellerie, studeerde Ruud in 1997 af als accountant (AA). Ruud is eindverantwoordelijk voor het kantoor en haar dienstverlening op vaktechnisch gebied. Ruud is daarnaast aanspreekpunt voor klanten en houdt zich bezig met jaarrekeningen, adviesopdrachten en alle overige voorkomende werkzaamheden.

Marcel van Hest
Accountant (AA) / Maatschapslid

Ondernemer en accountant. Marcel rondde in 2007 het theoretisch gedeelte van zijn accountantsopleiding (AA) af en verkreeg na zijn praktijkstage in 2014 zijn volledige beroepsbevoegdheid. Marcel heeft de lange weg van avondstudie (via MBA en SPD) afgelegd om accountant te worden. In het verleden was hij onder meer werkzaam bij defensie als luchtverkeersleider en was hij mede-ondernemer in het familiebedrijf (machinefabriek) van zijn vader. Marcel is aanspreekpunt voor klanten en houdt zich bezig met jaarrekeningen, adviesopdrachten, loonadministratie en alle overige voorkomende werkzaamheden.
Kim van Zijl

assistent accountant

Kim werkte in het verleden onder meer in de automatisering bij (onder meer) Perfection in Tilburg, Kalamazoo en CBA. Kim is (inderdaad) gehuwd met Ruud en houdt zich bezig met de (digitale) verwerking van administraties, Kim werkt parttime, veelal in de ochtenden en vanuit huis.

Natasja van Vugt
Salaris administratrice en adviseuse

Natasja studeerde af als doctorandus in de scheikunde aan de Universiteit van Utrecht. Dat bleek echter (toch) niet haar passie. Na enige jaren op de administratie van de thuiszorg Tilburg kwam ze in 2002 naar ons kantoor waar zij onze specialist op het gebied van salarisadministratie is geworden. In haar vrije tijd is zij instructrice voor vrijwilligers die namens het FNV aangiften inkomstenbelasting voor leden invullen en zij heeft als zodanig ook een bijzondere deskundigheid op het gebied van de inkomstenbelasting. Natasja werkt parttime (0,56FTE) op doorgaans maandag, dinsdag en donderdag.