• Welkom bij Accountantskantoor Cevezet


    Advies en administratie voor ondernemers

  • Ons team


    Enthousiast en betrokken: mogen wij u van dienst zijn?

  • Partner voor ondernemers


    Uw onderneming - samen voeren

Kleine lettertjes

Wij houden niet van kleine lettertjes. Onderdeel van onze taak is soms juist voor u als ondernemer inzichtelijk te maken wat die kleine lettertjes voor u betekenen, wanneer u daarmee te maken heeft.

Om bij onze dienstverlening aan u onze rechten en verplichtingen duidelijk vast te leggen, ontkomen ook wij echter niet aan de zogenaamde kleine lettertjes: onze algemene voorwaarden. Daarin gaan wij in detail in op de wederzijdse rechten en verplichtingen van onze overeenkomst met u. Niet om u in een soort dwangbuis te krijgen, maar om te voorkomen dat we later samen in een situatie terecht komen waarbij zaken niet goed geregeld zijn tussen ons. Leest u dus zeker onze algemene voorwaarden. Wij beantwoorden graag uw eventuele vragen daarover. Onze algemene voorwaarden bevatten een beperking van onze aansprakelijkheid.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden (PDF).

Naast deze algemene voorwaarden zijn op al onze activiteiten de Verordening Gedrags- en beroepsregels Accountants (VGBA) van toepassing. Daarin is geregeld hoe wij ons als accountant dienen te gedragen. De VGBA kunt u via de volgende link nalezen: https://www.nba.nl/Documents/Wet-%20en%20Regelgeving/Gedrags-%20en%20beroepsregels/Vastgestelde-VGBA-ViO/Verordening-gedrags-en-beroepsregels-accountants-(VGBA)-16dec13.pdf

Wanneer u van mening zou zijn dat wij werkelijk ‘buiten ons boekje zijn gegaan, en als we er vervolgens samen niet uit zouden komen, dan kunt u een klacht indienen bij de Raad van Tucht. Die kan ons, in het ergste geval, onze bevoegdheid als accountant ontnemen. Meer informatie over de Raad van Tucht vindt u weer op de site van de NBA of op de website: www.rvtbaa.nl.