• Welkom bij Accountantskantoor Cevezet


    Advies en administratie voor ondernemers

  • Ons team


    Enthousiast en betrokken: mogen wij u van dienst zijn?

  • Partner voor ondernemers


    Uw onderneming - samen voeren

Goede informatie

Wanneer wij het hebben over goede informatie, dan hebben wij het over échte actuele data en over relevante feedback over die data. 

U heeft nu eenmaal een verplichting om uw boekhouding te voeren; de fiscus vereist dat nu eenmaal van u. Maar in de huidige tijd kunnen we dat echt voor een heel groot deel 'weg-automatiseren. Vroeger ging in het voeren van de boekhouding de bulk van de tijd (de uwe of die van uw accountant) zitten. Dat hoeft tegenwoordig echt niet meer! Uw accountantsrekening moet daar niet meer in hoofdzaak over gaan. 

Als uw accountant willen wij het verschil maken door te beginnen met u in ieder geval periodiek (per kwartaal, per maand, of per week) een overzicht te leveren, van het wel en wee van uw onderneming. Dat kan in cijfers, met een balans en resultatenrekening, maar dat kan ook heel anders, met grafieken, plaatjes, vergelijkingen: 'net wat bij u past'. En u kunt dat 'automatisch' krijgen, actueel, gewoon op uw telefoon, bijvoorbeeld. 

Wij bespreken die resultaten vervolgens ook graag met u. Ziet u wat wij zien? Of zien we andere dingen? en hoe zit het met de winstverwachting? U kunt ook steeds een prognose van ons ontvangen, desgewenst! En wat betekent dat dan voor uw belastingverplichtingen? Heeft u nog wel voldoende werkkapitaal en hoe ontwikkelt dat zich? Als we tijdig handelen, wil de bankier mogelijk nog wel wat doen, bij ontstane achterstanden in de bank doorgaans al een stuk minder happig. Hoe ontwikkelen kosten en omzet zich, en kunnen we daar iets aan beïnvloeden? Wat viel ons op in de achterliggende periode? Wat speelt er op het moment in uw onderneming, wat bent u van plan? Wij zijn kortom graag uw sparringspartner.

Zo ontspint zich doorgaans een discussie met allerhande vragen en opmerkingen, waarbij wij u op zijn tijd kunnen attenderen op kansen en bedreigingen. Ondernemen is niet dwalen in het duister, maar récht op uw doel af gaan....!